Info

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens podcasts

Podcasts om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens univers.
RSS Feed
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens podcasts
2022
June
April
March


2021
December
November
October
September
August
May
January


2020
December
November
September
August
July
June
March
February


2019
December
November
October
July
February


2018
July
January


2017
September
August
April
January


2016
October


All Episodes
Archives
Now displaying: 2022
Jun 10, 2022

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er et naturligt omdrejningspunkt og ligger inde med en stor viden om den digitale økonomi. Det har vi produceret denne podcast om  med vores direktør, Jakob Hald, chef i Center for Tech ,Ann Sofie Vrang, og chef i Forbrugerpolitisk Center Susanne Aamann.

Jun 10, 2022
Lyt til den indlæste version af publikationsartiklen "Indlejrede moduler på generelle søgemaskiner".
Apr 27, 2022
Den økonomiske regulering af de danske drikke­vandsselskaber har sikret forbrugerne lavere vandpriser. Det viser en analyse af udviklingen i priserne i over 300 drikkevandsselskaber. Dette er en indlæst version af artiklen "Den økonomiske regulering giver lavere priser på drikkevand".
Apr 3, 2022
Langt de fleste danskere har flere end ét abonnement, som de ikke får nok ud af. Det viser en analyse, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har gennemført bl.a. ved hjælp af 117.000 betalingstransaktioner.
Apr 3, 2022
The recorded version of the article: "Inactive consumers in subscription markets".

An increasing number of products are sold through subscriptions. In this study we find a high degree of consumer inactivity in subscription markets.

Mar 29, 2022
I denne artikel i serien Velfungerende Markeder behandles nye beregninger af indtjeningen blandt apoteksejere. Beregningerne understøtter, at konkurrencen ikke er effektiv på trods af, at flere initiativer på området har givet konkurrencen bedre vilkår de seneste år.
Mar 23, 2022
I denne podcast taler vi om udbud med Kenneth Skov Jensen, der er kontorchef i vores Center for Offentlig Konkurrence. Podcasten er til alle jer, der er i kontakt med udbud og ikke allerede er eksperter.
1